MAREA VECINIZARE- campanie de socializare

Apartamentiştii sună adunarea pentru marea…vecinizare!

Între 24 noiembrie şi 24 decembrie 2013, ajută-ţi vecinii, iar Apartament 1 Bistro&Bar îţi mulţumeşte cu o masă caldă + mândria de a fi “afişat” la PANOUL VECINULUI FAIN! In plus, poţi câştiga MARELE PREMIU – o masă de Crăciun mare şi grea (sarmale, salate cu maioneză, cozonaci) pentru tine şi toată familia!

Ai găsit în parcare nişte bani şi ai pus un anunţ peuşablocului pentru a le găsi “proprietarul”? I-ai deschisuşadoamnei în vârstă de la doi? Te-ai oferit să îi duci plasele de cumpărături domnişoarei simpatice de la opt? Ai strâns “bucuriile” câinelui pe care îl plimbi cel puţin de două ori pe zi în jurul blocului?

Ţi-ai ajutat vecinii în ultima vreme, în orice fel? Dacă ne demonstrezi că poţi să răspunzi “DA” la această întrebare, noi îţi facem cinste cu o masă caldă*, ca inimile noastre J, şi cu…notorietate. Te punem “la panou”, mai exact Panoul Vecinului Fain! Toţi mărinimoşii sunt premiaţi, nu facem tombolă! Iarcampaniaţine până la Crăciun, aşa că ai timp să faci fapte bune.

Adu-ne dovada, sau posteaz-o pe pagina de Facebook Apartament 1 Bistro&Bar, şi, dacă strângi cel mai mare număr de aprecieri (voturi date de clienţii barului) + like-uri , te premiem încă o dată: îţi gătim masa de sărbători- pentru tine şi toată familia ta.

NU este o campanie de conştientizare a EXISTENŢEI vecinilor, ci de IMPLICARE adevărată!

DE CE? Pentru că vrem să credem că, dacă am avea nevoie de ajutor, cineva ne-ar întinde dacă nu o mână, măcar un deget. Pentru că vrem să credem că vecinul, aproapele nostru, cel puţin din punct de vedere locativ, e mai mult decât un număr de apartament.

EPISODUL PILOT: Afişul de pe uşa blocului. Noi am facut primul pas!

Primul episod este, de fapt, cel care a dat naştere acestui „serial”. Totul a început în momentul când am găsit lipit, pe uşa blocului în care locuim, afişul de mai jos.

În loc sa râdem, aşa cum poate au făcut alţii, noi ne-am gândit cum am putea să îl ajutăm pe acest om, care, cel mai probabil, nu îşi va mai recupera banii pierduţi. Aşa ne-a venit ideea să îi restituim suma, dar sub formă de consumaţie la Apartament 1: mai exact o săptămână de Meniul Zilei + cafea. În total, 100 de lei, care îi lipseau inevitabil din buzunar.

Nu am vrut să fie un gest care să îl pună într-o situaţie jenantă, l-am sunat, cu teamă, şi i-am explicat că nu e vorba de “pomană”, ci pur şi simplu e felul în care noi avem plăcerea să îl ajutăm. A înţeles, ne-a mulţumit, a venit până acum de doua ori la prânz, noi îl aşteptăm în continuare cu drag.

Aşadar, vecinu’ s-a declarat mulţumit, noi şi mai şi! O situaţie pe care am vrea să o vedem repetată, cu ajutorul vostru. Hai că se poate!

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *