Despre noi

Salut, vecine!

Bine ai venit în vizită! Eşti în locul unde te simţi ca acasă, dar eşti servit ca în concediu. Ce ţi-ai putea dori mai mult?

E un loc plin de prieteni, atmosfera relaxată şi mâncare bună. Nu vrem ca Apartament 1 să fie încă un local, ci localul TĂU. De aici şi numele şi decorul, ca să te simţi ca acasă.

O seara împreună cu prietenii? Te aşteptăm în vizită! Noi dăm atmosfera, mancarea bună şi paharul de vorbă.

Un meci de Champions League? Te aşteptăm în vizită! Ce poate fi mai potrivit pentru un meci “cu băieţii” decât un apartament unde să vă desfăşuraţi, cu bere bună şi ieftină?!

O ocazie specială? Te aşteptăm în vizită! Gândeşte-te, e ca şi cum ai organiza o cină romantică la tine acasă, doar că ne ocupăm noi de tot. Sună bine, nu?

Şi, pentru că vrem să te simţi cât mai bine în Apartament 1, apartamentul TĂU, îţi propunem să îl personalizezi, să îl faci pe gustul tău. La figurat, dar şi la propriu! Ai obiecte dragi pe care ţi-ar plăcea să le vezi când vii la noi în vizită? Ia-le pe toate cu tine! Noi te primim, vorba aia, “cu căţel şi purcel”, cu toate obiceiurile, gadget-urile, mofturile tale…

Adu-le cu tine sau lasă-le aici, promitem că vom avea grijă de ele ca şi cum ar fi ale noastre, doar eşti “de-al casei”. Iar dacă ai mai multe obiecte pe care ţi-ar plăcea să le vezi în Apartament 1, îţi facem un “colţ” al tău, tu trebuie doar să aduci…decorul!

Şi, dacă tot te simţi ca acasă, adu-ne un suvenir de prin călătoriile tale: un magnet de frigider, un breloc, o scoică sau trimite-ne o vedere de la mare distanţă.

Noi îţi dăm la schimb ceva rece de băut, ceva cald de mâncat şi un loc de cinste la avizier, în galeria “Vecinilor Buni”.

De asemenea, suntem deschişi la orice idee care să te facă să te simţi ca acasa în Apartament 1. Hai cu ele pe hârtie sau spune-ni-le, iar noi ne asigurăm că TOT CE-ŢI PLACE, AŞA SE FACE!

Te aşteptăm în vizită!