Prima zi de octombrie nu marcheaza numai debutul noului an universitar, ci si un nou inceput pentru Apartament 1 Bistro&Bar! “Barul din vecini” ii asteapta pe studenti si nu numai cu 12 feluri noi de mancare, la care se adauga majoritatea celor deja consacrate, dar aranjate altfel in plating-uri.
Majoritatea felurilor noi provin din bucataria mediteraneana: FETA SAGANAKI, GYROS- atat la farfurie, cat si intr-o PITA proprie, sub forma de sandwich- PENNE ARABIATA, platouri de ZUCCHINI si de LEGUME PROASPETE LA GRATAR.
Acestora li se adauga o varianta “tunata” a SALATEI GRECESTI, dar si o noua SALATA DE PUI, cu sfecla rosie, ciuperci, struguri si nuci.
In meniu a aparut si o rubrica noua: Preferatele Patronilor. Aici regasiti, pe langa clasicele snitele si cas pane, doua preparate speciale: RULOU DE PUI cu GORGONZOLA si COASTE DE PORC, ambele servite cu tot cu garnitura de CARTOFI AURII. In plus, coastele, ca si toate gratarele vor fi servite cu SOS BARBEQUE, reteta casei.
Tot “de-a casei” e si painea, a carei baza este deliciosul aluat de pizza, atat de apreciat si in cazul sandwich-urilor. Si aici am introdus doua noi sortimente: SANDWICH CU PIEPT DE PUI si GYROS SANDWICH.
Si meniurile de paste si ciorbe s-au imbogatit cu noi “locatari”: PENNE ARABIATA- cu ton, masline si ardei iute- si respectiv CIORBA DE VACUTA.
La capitolul deset, faimosul Cheesecake si clasicii Papanasi vor fi completati cu un racoritor MOUSSE DE CIOCOLATA cu visine. Toate cele 3 deserturi au un pret, unic: 10 lei.
Noul meniu de mancare inseamna o mai mare aplecare asupra mancarurilor de origine mediteraneana, dar si o mai clara asezare a Apartamentului in categoria “Bistro”. Astfel, toate preparatele sunt gata in maxim 30 de minute, totul e facut pe loc, proaspat, rapid, variat, dar cat mai simplu si gustos in acelasi timp
Lasă un răspuns